Banc de Pares i Mares

Benvolguts pares i mares, encetem un nou canal de col·laboració entre AMPA i els pares i mares que esteu associats.Des de l’AMPA ens agradaria poder comptar amb la col·laboració de tots aquells pares i mares que creieu que podeu aportar de manera voluntària un cop de ma al dia a dia de l’escola.
Amb quins objectius us estareu demanant?, us ho expliquem, tot i que des de l’AMPA coordinem les diferents activitats que s’organitzen hem cregut convenient fer-vos partícips de cadascuna d’elles i demanar la vostra implicació en el projecte que ara encetem.
Ús posarem un exemple: com tot sabeu cada any organitzem la castanyada, però tenim tot un seguit de tasques prèvies i fins i tot el dia de la realització, ja sigui preparant les castanyes el dia anterior, realitzant la distribució amb els infants, recollir coques, etc.

A part de tasques puntuals, si respons positivament a alguna de les següents preguntes:

• Ets informàtic i creus que hi ha mancances o coses a millorar en el nostre blog?

• L’escola necessita renovar les cortines del parvulari i tu saps cosir?

• L’AMPA ha de redactar un contracte amb alguna empresa de servei i tu ets advocat?

També ens agradarà comptar amb els vostres serveis.És una bona manera de col·laborar i implicar-se amb l’escola. Entre tots farem la nostra escola encara més gran.Si us animeu, només cal que envieu un correu a bpm.ampasafaesc@gmail.com indicant:Nom, Cognom, correu electrònic, telèfon de contacte, i la classe on van els vostres fills/es.Amb aquestes dades us afegirem al grup de WhatsApp del Banc de pares i mares, de ben segur que no ús avorrireu.